Diensten

Als u een druk leven leidt of als u op dit moment in een moeilijke periode in uw leven zit en u komt er niet aan toe zelfstandig  aan de slag te gaan, of als u eenvoudigweg niet weet waar te beginnen,  kan ik  u helpen om weer rust en ruimte in uw leven te brengen!

Het belangrijkste is dat de kwaliteit van uw leven toeneemt en u een opgeruimd gevoel  heeft.

Ik lever maatwerk, dus maak vooral uw wensen bespreekbaar.  U kunt contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak.

 

Organise2Gether  uw professionele hulp bij:

  • Opruimen
  • Maatwerkmeubels
  • Verhuizen
  • Administratie
  • Plannen/organiseren
diensten organise2gether
opruimen organise2gether

Opruimen

U bent op zoek naar rust en ruimte in uw hoofd, huis of werkplek.

Ik kan u helpen door samen met u de gewenste structuur en orde aan te brengen. Samen gaan we aan de slag. U krijgt deskundig advies en praktische hulp bij de uitvoering van het opruimplan.  Opruimen  in  je eigen tempo met de beste tips en trucs binnen handbereik

Zie hoe comfortabel en gastvrij je huis zal zijn als het alleen maar gevuld is met spullen waar je echt om geeft en die je graag gebruikt.

 

Of uw woning staat te koop maar eventuele gegadigden zullen door de overvloed van spullen de ruimte niet kunnen overzien. Ik kan helpen met opruimen zodat er weer meer ruimte in huis ontstaat.

Maatwerkmeubels

Het effect van opruimen kan vergroot worden als het gepaard gaat met ontwerpideeën en kennis van zowel spullen als de ruimte.

Als je denkt dat je opbergruimte tekortkomt of niet genoeg kastruimte hebt, kan een aantal kleine veranderingen wonderen verrichten.

Maatwerkmeubels zijn ideaal om van de volledige hoogte van de muur te profiteren.

Samen kijken we met een frisse blik naar je huis en halen er het maximale uit.

verhuizen organise2gether

Verhuizen

Verhuizen is een prima middel om alle spullen eens goed onder de loep te nemen.  Alles wordt in handen genomen en geïnspecteerd om mee te verhuizen of weg te doen.  Er moet bovendien veel geregeld en gedaan worden in een relatief kort tijdsbestek.

Op dat moment is het heel prettig dat u mij kunt inschakelen om samen een planning te maken en overzicht te houden over wat er moet gebeuren.

 

Of bent u een vitale oudere, die graag nog van het leven willen genieten. U wilt verhuizen naar een kleinere  woonruimte maar heeft uw leven lang van alles verzameld. Bovendien wilt  u uw  werkende kinderen niet tot last zijn.  Op dat moment is het prettig dat u mij kunt inschakelen om u te helpen met het opruimen en verhuizen van uw bezittingen en het loslaten van herinneringen.

Administratie

Heeft u er een bloedhekel aan om uw privéadministratie bij te houden? De post verdwijnt in een la inclusief alle rekeningen met alle gevolgen van dien. Met mijn ondersteuning brengen we een passende structuur aan en krijgt u weer overzicht zodat de administratie in het vervolg makkelijker bij te houden is.

administratie organise2gether
Organise2Gether logo

Organise2Gether

Organise2Gether voor het organiseren en managen van uw huishouden wanneer er sprake is van;

  • Teveel spullen
  • Gebrek aan tijd en overzicht
  • Behoefte aan kennis en vaardigheden van organiseren en structureren
  • Behoefte aan het creëren van maximale opbergmogelijkheden
  • Moeite met keuzes maken