Even Voorstellen

Mijn naam is Louise Selanno. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding Werktuigbouwkunde gaan doen. Eerst naar de MTS daarna naar de HTS. Inmiddels ben ik alweer ruim 25 jaar werkzaam in de techniek.

Hierdoor heb ik mijn ruimtelijk inzicht goed kunnen ontwikkelen.  Eigenschappen als analyse en ruimtelijk inzicht zijn hele fijne vaardigheden voor een personal organiser.

 

Nadat ik mijn man heb leren kennen merkte ik dat ik nog een andere passie had: het bouwen van huizen en meubels maken. Samen met mijn man hebben wij in de afgelopen jaren 2 huizen in eigen beheer gebouwd.  Alles samen ontwerpen, regelen en bouwen. Tot mijn verbazing merkte ik in mijn omgeving altijd dat iedereen het zo druk had. Terwijl wij dat niet zo beleefden en er eigenlijk geen aandacht aan schonken. Juist vanwege mijn technische achtergrond ben ik praktisch ingesteld, behoud ik overzicht over chaos en bezit ik van nature inzicht in complexe situaties.

Vanaf het moment waarop ik voor het eerst van het beroep van Personal Organiser las had ik meteen het gevoel dat dit mij op het lijf geschreven was. In november 2012, heb ik de cursus gevolgd van de NBPO, de beroepsvereniging van Personal Organisers. Sindsdien ben ik officieel gecertificeerd Professional Organiser.

Louise Selanno

Het begin van Organise2Gether

Omdat ik goed ben in het aanbrengen van orde en structuur, en omdat ik merkte dat het leven makkelijker wordt als je je zaakjes op orde hebt. Ik ben mijn diensten professioneel gaan aanbieden omdat mensen in mijn omgeving steeds vaker mijn hulp inriepen. Bijvoorbeeld om te helpen bij verhuizingen, reorganisaties of met de administratie. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik Organise2Gether ben begonnen.

 

Het is ook iets dat ik echt leuk vind om te doen. Ik heb doorzettingsvermogen, ben een harde werker, ben handig en creatief. Het contact met mensen, ze helpen en oplossingen verzinnen, is mij op het lijf geschreven.

Het geeft mij een voldaan gevoel als ik mensen op weg kan helpen om ruimte en rust in hun leven te brengen. Een opgeruimd huis geeft tenslotte ook een opgeruimd hoofd waardoor mensen meer energie krijgen. Een project begeleiden waar mensen soms jarenlang huizenhoog tegenop zien en dat hun leven steeds meer gaat beheersen. Dat geeft mij enorm veel voldoening. Het lijkt me fantastisch om mensen hierbij te helpen.

 

Aan den lijve heb ik ervaren hoeveel makkelijker het leven wordt als je je werk en je huishouden goed organiseert. Ik heb 3 kinderen en weet daardoor hoe heerlijk het is als de zaken thuis, en op het werk, op rolletjes lopen.

 

Lees meer over hoe Organise2Gether kan helpen.